Sprinklertanke i stort og småt

Assentoft designer, producerer og opfører ståltanke for sprinklervand og har stor erfaring med bygning af både små og meget store tanke. Et effektivt byggesystem gør os til en oplagt partner, når der er behov for en sprinklertank til eksempelvis terminal, lager eller fabriksbyggeri.

John Serup

Ring til salgskonsulent

John Serup – tlf. 8795 1562
js@assentoftsilo.dk

– og få et uforpligtende besøg og tilbud!

Ring til adm. direktør

Anders Damgaard – tlf. 8795 1571
adn@assentoftsilo.dk

– og få et uforpligtende besøg og tilbud!

Boltede tanke i stål med høj fleksibilitet

En boltet ståltank er en fleksibel løsning, der sikrer en kort byggeperiode og giver et utal af muligheder og høj arkitektonisk frihed.  Assentoft har gennem 30 år optimeret byggesyste-met og inddraget erfaringer fra et utal af projekter i ind- og udland.

RAL – farve - du bestemmer

Ofte er en sprinklertank en del af et større byggeri, hvor der bruges mange kræfter og ressourcer på et særligt arkitektonisk udtryk. På Assentofts søstervirksomhed i Nordjylland, Åbybro Maskinfabrik, sandblæser og vådlakerer vi tankplader og komponenter til præcis den RAL farve, du ønsker.

Galvaniserede tanke til en fornuftig pris

I kraft af stor volumen i bygning af biogastanke, landbrugssiloer og industrisiloer kan sprinklertankene udføres økonomisk i Assentofts standardplader. Stål produceres på europæiske stålværker, og galvaniseres med 450 gram zink/m2 efter Assentofts specifikationer. Assentoft har eget lager af stål, hvilket sikrer kort og sikker levering.

Egen produktion af komponenter - du behøver kun at handle et sted

Assentoft Silo har egen produktion af svejste komponenter til vores tanke. Det sikrer høj leveringssikkerhed og høj ensartet kvalitet fra vores EN1090 certificerede værksted. Øvrige komponenter kommer fra vores faste, danske underleverandører, og alle komponenter samles på lageret i Assentoft, hvorfra vi sikrer, at montageholdet på byggepladsen modtager de rigtige komponenter til rette tid.

På byggepladsen fra start til slut, så kan vi tackle udfordringerne på stedet

Assentoft følger projektet tæt og deltager gerne i projekteringsfasen, så tanken udformes præcist efter krav og ønsker, der stilles af bygherre. Projektlederen følger den løbende produktion fra indkøb til færdige komponenter. Assentoft stiller med supervisorfunktion og dygtige montører, og det er naturligt for os at indgå i planlægnings- og sikkerhedsarbejdet ved større og mindre byggerier i offentligt og privat regi.

nordfyn assentoft

Isolering bør ikke overlades til hvem som helst

Vi leverer ofte isolerede tanke, hvor det ønskes og der stilles krav om det. En isoleret tank er let at indpasse i det øvrige byggeri og sikrer at evt. opvarmning i meget kolde perioder kan undgås.

Tankene beklædes med trapez- eller sinusbeklædningsplader i valgfri standardfarve.

nordfyn biogas tank

Certificeret produktion og fuld dokumentation

En komplet statisk beregning af tanken og komponenter produceret i henhold til EN1090 er en naturlig del af leverancen fra Assentoft Silo. Med tanken følger CE dokumentation i henhold til aftalt udførelsesklasse.

1090 certifikat