Assentoft Silo er en pålidelig og teknisk kompetent partner indenfor siloer og tanke. Vores historie går tilbage til 1940 hvor de første Assentoft siloer blev udført.

Med stærke rødder i landbrugssektoren har virksomheden udviklet sig til en væsentlig leverandør af industrielle silo- og tankanlæg i det meste af verden.

Små, store og meget store projekter

Ved at udføre større projekter på private og offentlige byggepladser i ind- og udland, har vi oparbejdet en væsentlig kompetence og professionalisme i projektafvikling. Et kompetent forarbejde i tegnestuen, en samvittighedsfuld produktion af vores dygtige smede og grundig pakning af komponenter på Silovej i Assentoft betyder, at vores montører og projektafvikling kan levere et professionelt resultat.

Forside banner

Historien følger med og historien er innovation

Med afsæt i vores lange tradition af kvalitetsløsninger og vores stærke tekniske forståelse kaster vi os gerne ud i udviklingsopgaver sammen med vores kunder. Sammen finder vi innovative løsninger på konkrete projekter. Det er sådan vi gerne vil arbejde, og historien har vist at innovation drives af stærkt samarbejde.  

Teknisk velfunderet

Kompetencerne i Assentoft spænder bredt og er først og fremmest teknisk funderet. Vi har stor viden om vores produkter, som er oparbejdet gennem generationer. Den tekniske kompetence er teoretisk, dokumenteret og ikke mindst afprøvet i praksis ved produktion af tusindvis af siloer og tanke, som vi oftest følger gennem langvarige kunderelationer.

Historien går tilbage til 1940

Assentoft Silo er en virksomhed, som er opstået i kraft af en iværksætterånd; en virksomhed, der har forstået at tilpasse sig de ændrede krav, som udviklingen har medført, og som derfor har overlevet. En virksomhed, der har været en trendsættende specialist på sit felt, men som ikke kun har beskæftiget specialister. En virksomhed, båret frem af mange dygtige og engagerede mennesker, som følte sig identiske med virksomheden, og som har været med til at præge dens kultur. En virksomhed, der har været en familievirksomhed i tre generationer.

Læs mere i En silokrønike af Bodil Damgaard Nielsen.