Stålkonstruktioner

Søsterselskaberne Assentoft Silo og Åbybro Maskinfabrik har sammenlagt mange års erfaring i beregning, design, produktion og montage af stålkonstruktioner. Der er mange forskellige krav og forventninger til en stålkonstruktions udførelse, og vi søger altid en konstruktiv dialog med kunden for at finde den optimale løsning  – både teknisk og økonomisk.

stativ
Anders Damgaard
Ring til adm. direktør

Anders Damgaard -tlf. 8795 1571
adn@assentoftsilo.dk

– og få et uforpligtende besøg og tilbud!

Afklaring af opgaven

- første skridt på vejen til den optimale løsning

Ved opstart af projektet søger vi sammen med kunden at definere opgaven så tidligt som muligt – inkl. kundens krav til eksterne laster, udformning af riste på platforme, gangbaner m.v.  Ofte skal der tages højde for kundens procesudstyr og eksisterende bygninger.

Beregning og optegning

- grundlaget for en effektiv proces

Erfarne konstruktører optegner konstruktionen og tager højde for både en effektiv produktion, transport og efterfølgende samling af stålkomponenterne. Udover den løbende sparring sendes den færdige konstruktionstegning til kunden som en 3-D part for kontrol inden produktionsopstart.

egenprod

Egen produktion af komponenter

- så er der kun én ansvarlig

Assentoft Silo og Åbybro Maskinfabrik har egen produktion af svejste komponenter. Det sikrer høj leveringssikkerhed og ensartet kvalitet fra vores EN 1090 certificerede værksteder. Alle komponenter samles på lageret i Assentoft, så vi sikrer, at montageholdet på byggepladsen modtager de rigtige komponenter til rette tid.

Overfladebehandling efter dine ønsker og krav

Stålkonstruktionen leveres galvaniseret (fra underleverandør) eller sandblæst og coatet fra eget epoxy- vådlakeringsmaleranlæg. Vi leverer et dokumenteret malerarbejde til den aftalte korrosionsklasse – og du bestemmer farven.

Vi følger gerne med helt ud på byggepladsen

Projektlederen følger den løbende produktion fra indkøb til færdige komponenter, og som oftest stiller vi med supervisorfunktion og dygtige montører på byggepladsen. Alle er superskarpe til at indgå i planlægnings- og sikkerhedsarbejdet ved større såvel som  mindre byggerier i offentligt og privat regi.

vi er med på byggepladsen
as0056

EN normer er til for at blive overholdt

Stålkonstruktioner produceres efter gældende EN 1090-2 normer og dokumentation udføres herefter.